دسته بندی آگهی ها
آگهی ویژه
نمایش 40 آگهی دارای بیشترین ستاره در صفحه اصلی سایت
هر ستاره : 30000 تومان
گردو پوست کن صنعتی – پوست گیر گردو اقساطی
تصاویر آگهی
![]() |

تماس با آگهی دهنده
برای تماس با آگهی دهنده باید وارد سایت شوید.
اطلاعات آگهی
نام | ماک استیل |
تلفن | 66781856 |
موبایل | 09122169435 |
پست الکترونیک | sm1191118@gmail.com |
استان | تهران |
شهر | تهران |
آدرس | تهران - اتوبان آزادگان - غرب به شرق - بعد از اتوبان ساوه - لاین کند رو خیابان عرفان - انتهای خیابان حشمت -دست چپ - پلاک 5 |
توضیحات آگهی
پوست گیر های گردو در دو مدل و اندازه ساخته و عرضه می شوند ، مدل های کوچک که عموما برای باغداران می باشد که محصولات خود را در طی یک زمان مشخص که محصول را می چینند و به مرور زمان پوست گیری می کنند و مدل های بزرگتر که عموما برای مکان هایی کار خدماتی انجام می دهند مورد استفاده قرار می گیرد .
پوست گیر کوچک
دستگاه های پوست گیر کوچک با بدنه استیل ساخته می شود و مخزن این دستگاه کنجایش پنج تا شش کیلو گردو را دارد و در هر ساعت می تواند صد تا صد و پنجاه کیلو گردو را پوست گیری نمایید . این دستگاه دارای سیستم ورودی آب برای شستوشوی شیرابه گردو می باشد تا مانع تلخ شدن و سیاه شدن گردو گردد . پوست گیری این دستگاه به صورت رنده ای می باشد ؛ موتور استفاده شده در این دستگاه یک دوم اسب بخار می باشد .
پوست گیر بزرگ
این گونه پوست گیر ها را برای استفاده در حجم های بالا استفاده می کنند ؛ این دستگاه نیز دارای بدنه از جنس استیل می باشد و همین طور سیستم رنده ای این دستگاه مشابه مدل های کوچک می باشد . به دلیل استیل بودن این گردو پوست کن دیگر نگران زنگ زدگی و آسیب به دستگاه نخواهید بود . موتور این دستگاه یک و نیم اسب بخار می باشد و در کنار دستگاه قرار می گیرد تا مانع آب خوردگی و خرابی دستگاه باشیم .
رنده داخلی دستگاه
رنده های این دستگاه از جنس استیل می باشند و عمر مفید بالایی دارند . این سیستم کاری مناسب ترین مدل برای پوست گیری گردو می باشد ؛ این سیستم به دلیل نداشتن هیچ زائده اضافی گردو ها را پرت نکره و نمی شکند . دلیل شکستگی گردو به دلیل ترک داشتن و یا این که چرخش بیش از حد گردو در داخل دستگاه می تواند باشد . دلیل دیگر این اتفاق این می تواند باشد که گردو های گوناگون را با هم و یک جا داخل دستگاه بریزید برای مثال گردوی محلی را با گردوی پوست کاغذی داخل دستگاه قرار می دهید و باهم پوست گیری می کنید که این عمل باعث شکستگی گردو می شود. سیستم کاری این گردو پوست کن به این شکل می باشد که با جریان آب شیرابه و تفاله تخلیه می شود ؛ شیرابه گردو را با آب رقیق می کنیم تا مانع تیرکی گردو و تلخ شدن گردو شویم.
شیوره پوست گیری گردو
در مدل های رنده ای و یا هر مدل دیگری از دستگاه های گردو پوست کن شما باید مدل های گردوی خورد را در ابتدا از هم جدا کنید یعنی می بایست مدل های گردوی محلی ( ارگانیک بومی ) را از مدل های دیگر گردو که سختی پوست یک سانی ندارند از هم جدا کنید ؛ این کار درصد شکستگی گردو را پایین می آورد . در برخی از مدل ها به جای آب از خاک اره استفاده می شود که ما پیشنهاد نمی کنیم به دلیلی غیر بهداشتی بودن این سبک کارکردن . گردو یک ماده خوراکی می باشد و به دلیل نامعلوم بودن سلامت خاک اره نمی توان از آن استفاده نمود . بعد از جدا کردن گردو ها دستگاه را روشن کرده و بار را داخل دستگاه می ریزیم و سپس آب را وصل می نماییم تا شیرابه و تفاله گردو را خارج نمایید . سپس با گرفتن گرونی یا ظرف مناسب در جلوی درب دستگاه درب را در حال روشن باز می کنیم تا نیروی گریز از مرکز گردو ها را خارج نمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان شرکت ماک استیل تماس حاصل نمایید .
( ساعت تماس : از ۹ الی ۱۹ ) :
66781856
09122169435
شرکت ماک استیل تولید کننده انواع دونر کباب های رو میزی و ایستاده در مدل های گیربکسی ، ساده و کوره دار می باشند . تمامی لوازم دستگاه ها
اشتراک گذاری آگهی
سایر آگهیهای ماشین آلات
تأمین تجهیزات سنگشکن و قطعات یدکی با کیفیت عالی و تضمین عملکرد
- ماشین آلات
- ویسام
- ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
طراحی و ساخت قالب های تزریق پلاستیک
- ماشین آلات
- رضا افشار
- ۱۴۰۳/۰۹/۰۴
الکتروحک اتیکت تابلو برق / پانتوگراف تابلو برق
- ماشین آلات
- لیبل پانتوگراف تابلو برق
- ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
چین کن کاغذ سنگین و گلدار(بهان فیلتر) behan-technique.ir
- ماشین آلات
- behanf
- ۱۴۰۱/۰۸/۱۰
خط تولید فیلتر هوا.ارزان شد.بهان فیلتر
- ماشین آلات
- behanf
- ۱۴۰۱/۰۸/۱۰
دستگاه چین کن تیغه ای ((کیفیت اتفاقی نیست. تضمینی است))
- ماشین آلات
- behanf
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۴
دستگاه فنس بافی دستی پیشرفته
- ماشین آلات
- parsa27489@gmail.com
- ۱۴۰۲/۰۶/۲۷
ساخت تخصصی قالب و تیغه دستگاه های فنس بافی
- ماشین آلات
- parsa27489@gmail.com
- ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
قیمت دستگاه تولید ورق شیروانی،سینوسی،ذوزنقه،طرح سفال و…
- ماشین آلات
- parsrollform7
- ۱۴۰۲/۰۶/۱۵
ساخت دستگاه سازه کناف-پارس رول فرم-0912100760
- ماشین آلات
- parsrollform7
- ۱۴۰۲/۰۹/۲۲
سازنده رول فرمینگ سینوسی-۰۹۱۲۱۰۰۷۷۶۰
- ماشین آلات
- parsrollform7
- ۱۴۰۳/۰۵/۱۳
ساخت دستگاه خم کن ۳ متر فول-۰۹۱۲۱۰۰۷۷۶۰
- ماشین آلات
- parsrollform7
- ۱۴۰۳/۰۵/۲۰
قیمت دستگاه پروفیل تقویت upvc
- ماشین آلات
- parsrollform7
- ۱۴۰۳/۰۵/۲۲
انواع مدل های سلونید
- ماشین آلات
- irankomatsu
- 12 ساعت قبل
کارواش صنعتی ۲۰۰ بار سه فاز در ابزارسپه بابل
- ماشین آلات
- ابزارسپه
- 15 ساعت قبل
دستگاه آبگیری الیاف و…
- ماشین آلات
- فرهیختگان رابین
- 15 ساعت قبل
دستگاه پرس و عدل بندی
- ماشین آلات
- فرهیختگان رابین
- 15 ساعت قبل