نمایندگی فروش محصولات شوت زینگر (Schutzinger)
- سایر آگهی های این شخص
- نام : ابراهیم حاجی نور محمدی
- تلفن : 02833863333
- موبایل : 09120342715
- استان : قزوین - شهر : قزوین
- آدرس : گروه صنعتی کاسپین: قزوين، خیابان نادری شمالی، نبش كوچه شيرخورشيدی، پلاك ٢٥٧، طبقه دوم، واحد ۴
- وب سایت : www.iaproducts.ir/
-
ایمیل : gmail.com @ iaproducts.ir - انقضاء: این آگهی منقضی شده است
– پلاگ ها: پلاگ های تولیدی شوت زینگر در انواع ۲ تا ۴ میلیمتری با ظرفیت بالای نگهداری جریان و کمترین مقاومت تماسی تولید می شوند و دیر هم داغ می کنند. این محصولات بسیار مقاوم بوده و در برابر ارتعاشات ایمن و عالی عمل می کنند. سری های ۲ میلیمتری در انواع programme و safety programme تولید می شوند، سری ۲/۴ میلیمتری در مدل safety programme و نیز سری ۴ میلیمتری نیز در مدل programme تولید و روانه بازار می شوند. هر کدام از این سری ها دارای مدل های متنوعی هستند که قابلیت های خاص خود را دارند.
– سوکت ها: این محصولات شوت زینگ نیز در انواع ۲، ۲/۴ و ۴ میلیمتری تولید می شوند. دارای مکانیزم ضد شوک هستند و بر حسب استانداردها تا ۱۰۰۰ V کار می کنند، ایمن و قابل تطبیق با سوکت های ۴ میلیمتری قدیمی هستند، تا جریان ۳۲ آمپر بارگیری می شوند و دارای ورژن های نیکل کاری و طلاکاری شده هستند. سوکت های شوت زینگر هم دارای سری های ۲، ۲/۴ و ۴ میلیمتری هستند که در مدل ها و انواع متنوع تولید می شوند.
– کوپلرها: انواع کوپلرهای شوت زینگ در سایزهای ۲، ۲/۴ و ۴ میلیمتری در رنگ های متنوع و ورژن های نیکل کاری یا طلاکاری شده تولید می شوند و جریان بارگذاری تا ۳۲ آمپر دارند.
– آداپتورها: این محصولات نیز ویژگی های ذکر شده کوپلرها را دارا می باشند.
– پلاگ های اتصال: شوت زینگر دارای ورژن سوکت از عقب بوده و طراحی فشرده و کم جایی دارد، دارای عایق بندی قالبی است و در ورژن های نیکل کاری و طلاکاری شده تولید می شود.
– درپوشهای اندازه گیری: درپوشهای شوت زینگر دارای عایق دولایه هستند که ضریب ایمنی آنها را دوچندان می کند، این محصولات مطابق با فن آوری های به روز بوده و در بازار با استقبال بالایی مواجه شده اند. درپوشهای اندازه گیری شوت زینگر ضد شوک بوده و تا ۱۰۰۰ V عملکرد دارند وبه سیستم های ۲، ۲/۴ و ۴ میلیمتری متصل می شوند.
– تست پراب ها و درپوشها: این محصولات در سری های ۲ و ۴ میلیمتری تولید می شوند، بسیار پرکاربرد هستند و به طور کلی استفاده عمومی دارند یعنی در تمامی زمینه های صنعتی قابل استفاده اند. تست پراب ها بسیار مقرون به صرفه بوده و دارای استانداردهای عالی زیست محیطی می باشند.
– پست های ترمینال: این محصولات دارای سر سوزن غیر قابل جداشونده هستند، ظرفیت حمل جریان بسیار بالایی دارند و دارای رینگ های عایق نیز می باشند. پست های ترمینال در سایز ۴ میلیمتر در مدل های متنوع تولید می شوند.
– کیت های اندازه گیری ابزار: بسیاری از ابزارهای کاربرد روزانه دارند و عملکرد و کارایی آن ها بسیار مهم است. کیت های تولیدی شوت زینگر نیز متناسب با این کارایی طراحی شده اند، این محصولات کارکرد متنوعی داشته و برای لوازم جانبی ابزارهای اندازه گیری متنوع ایده آل اند. کیت های تست، کیت های صنایع خودرو، کیت های مولتی متر و کیت های کار انواع کیت های تولیدی شوت زینگر هستند.
– لوازم جانبی ابزارهای پزشکی
