فروش سنگ لاشه سنگ مالون
- سایر آگهی های این شخص
- نام : نسیم بوری
- تلفن : 09192127740
- موبایل : 09192127740
- استان : تهران - شهر : گیلاوند
- آدرس : دماوند
- انقضاء: این آگهی منقضی شده است
سنگ لاشه برای اجرای نمای تیشه ای در ساختمان ها استفاده می شود. این نوع نما به دلیل زیبایی و مقاومت بالا در برابر شرایط آب و هوایی محبوبیت زیادی دارد.
رنگ سنگ لاشه معمولاً به دلیل طبیعی بودن آن، قهوهای و یا خاکستری است. البته در صورت نیاز، می توان سنگ لاشه را رنگ آمیزی کرد تا به سلیقه و نیاز مشتری بیشتر پاسخ داده شود.
برای اجرای نمای تیشه ای با سنگ لاشه در دماوند، ابتدا باید سطح پشتی سنگ لاشه را با مواد چسبنده مانند سیمان و یا چسب ویژه برای سنگ ها پوشاند. سپس سنگ لاشه بر روی دیوار قرار داده می شود و با کمک پیچهای ویژه و سیم های فلزی به دیوار چسبانده می شود.
در نهایت، برای بهبود زیبایی نمای تیشه ای با سنگ لاشه، می توان با استفاده از مواد ویژه ای مانند روغن و واکس، سطح سنگ لاشه را صیقل داد و براق تر کرد.
سنگ لاشه اجرای نمای تیشه ای نمای تیشه ای
